fredag 20 januari 2012

Nästa klubb -> 28 Januari 2012



Everybody Gets Lonely Sometimes + Klaffbron=Sant!

Under fyra års tid har vi fått Malmöpubliken att dansa, skratta, gråta och svettas. 2009 blev vi utsedda till Malmös bästa klubb. Nu är det dags för ett nytt kapitel i framgångssagan "Everybody Gets Lonely Sometimes"

När vi för första gången intar Klaffbron den 28e Januari så gör vi det med pompa och ståt. Ledorden är större, bättre och vackrare än nånsin förr. Vi har låtit oss inspireras av 60-talets dansklubbar där livemusik och vinyl-DJ´s tillsammans får golven att koka. Vi snackar mini-kjolar, go-go-boots, paisley-skjortor, parkas, hammond-orglar, girlgroups, tamburiner och extas!

På scenen står åttamanna-soul-husbandet "E.G.L.O", ständigt förstärkta av erogena girlgroup-trion The Clitts. Som om detta inte vore nog så har vi kvällen till ära flugit in två av landets absolut bästa sångare. Theodor Jensen och Anna-Maria Espinosa kommer tillsammans med husbandet bjuda upp till dans och framföra sina mest bedårande soulfavoriter.

Innan och efter bandet har vi bjudit in Ken och Kaspar ifrån Köpenhamns främsta Northern Soul-klubb "Backstreets". Har man besökt en av deras "allnighters" så vet man att man kommer dansa till den mest exklusiva soul-singel-samling som tänkas kan.

I lilla rummet huserar resident-DJ´s Alice och Sylvester och bjuder på Soul, Beat, Psych och Girlgroup-vinyl tillsammans med Cecilia Flink ifrån Klubb Kristallen.

Join the In-crowd, Keep the faith och missa inte årets grymmaste dansfest! 

Öppet 22-03
100 kr entre
Förköp hos Popolino 80 kr
Medlemmar i Scooterklubbar: 50 kr

_________________

Inga kommentarer: