torsdag 19 april 2012

EGLO+CLITTS+PROMOE 5:e MAJ!!!!!




E.G.L.O + PROMOE + THE CLITTS + THE GABB + DANIEL STAHRE
Jajjemen! Då var det dags igen! För tredje gången i år ställer Everybody Gets Lonely Sometimes till med baluns på Klaffbron. Den numera legendariska live-soulklubben fortsätter att leverera historiska evenmang av sällan skådat slag. Denna gång har vi allierat oss med Loop Troop Rockers Svennigaste banan ”Promoe” som uppbackad av 8-mannabandet E.G.L.O samt girlgroup-trion ”The Clitts” kommer bjuda på ett unikt framträdande i sann EGLO-anda. En hybrid och ett experiment utöver det vanliga med andra ord.
Vi snackar i vanlig ordning furiös soul, funk och Rhythm & Blues av den gamla skolan. Garanterat omöjligt att stå still!
Innan och efter bandet spelar husets egna DJ´s Alice och Sylvester upp till dans tillsammans med the one and only Daniel Stahre. Soul, R&B, Girlgroup och Ye-Ye så att taket lyfter utlovas. Givetvis endast på vinyl
I ”Hoddan” huserar Mascus och Sebban ifrån mytomspunna mods-klubben ”The Gabb” det blir rara vinylsinglar fullproppade med Northern Soul, Psych, Mod- och Freakbeat.
Så dra på er go-go-bootsen, stryk paisley-skjortan och gör er redo för försommarens svängigaste fest!!
Join The In-Crowd and Keep the Faith!!!
Förköp på Popolino och Rundgång. OBS!! Kom i tid, för det lär bli smockat!!!

kl.23-03
förköp 80 kr
i dörren 100 kr